Nota en relació a la convocatòria estatal de vaga a l’ensenyament del proper dia 22 de maig

En relació a la convocatòria de vaga del dia 22 de maig, de tot l’estat i de tots els sectors educatius, volem comunicar-vos que la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) recolza aquesta convocatòria (si voleu més informació, a www.fapac.cat) .
L’AMPA anima, de la forma que considereu més adient, a donar suport a aquesta vaga per mostrar el rebuig de les famílies a les retallades que estan afectant l’educació pública i, per tant, la cohesió social i el futur dels nostres fills i filles.  
A aquells que tingueu possibilitat, us animem a assistir a la manifestació convocada pel mateix dia 22, a les 12.30h de plaça Universitat a plaça Sant Jaume.

PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA, CAP RETALLADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *