Comissió de Manteniment

“I aquí teniu els treballadors. N’hi ha de totes les edats i tothom va poder contribuir amb alegria a la feina.  Falta una imatge de l’esmorzar que també va estar molt bé. En definitiva, va ser un matí compartit amb altres pares i amb els nostres fills que van poder jugar i ajudar en un dia especial al seu pati de l’escola. 
Les accions col·lectives de la Comissió de Manteniment seguiran aquesta idea de participació col·lectiva i integradora, on tothom hi tingui un lloc i on entre tots ajudem a millorar la nostra escola mentre compartim una bona estona”

Comments

  1. Anònim

    On són les fotos?

  2. Quina bona jornada varem passar tots plegats. Una jornada on els nanos pintaven, i molt! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *